23 Nisan 2012 Pazartesi

23 NİSAN ULUSAL EGEMENELİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Mili iradenin kalbinin attığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının  92. yılını ve Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutlar, bizleri bu günlere getiren başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımıza hizmeti geçmiş bütün ecdadımızı saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Maliye Şefleri ve Memurları Derneği Geçici Yönetim Kurulu

16 Nisan 2012 Pazartesi

DERNEK ÜYELERİMİZİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUSUNDA YAPILAN ÇALIŞMA


Değerli arkadaşlar bilindiği üzere; uzun süre yapılan çalışmalar sonucu  derneğimizi kurarak çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Derneğimiz; Tüzüğümüzde de belirttiğimiz gibi Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığında Şef, Çözümleyici, Memur, Bilgisayar İşletmeni, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Veznedar, Tahsildar, Yoklama Memuru, İcra Memuru, Ambar Memuru, Santral Memuru, Sekreter, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Teknisyen Yardımcısı, Hizmetli, Aşçı, Kaloriferci, Bekçi, Dağıtıcı, Bahçıvan kadro unvanlarında fiilen çalışanlar; bu görevde bulunup emekliye ayrılanlar; başka kurum veya göreve atananları bir araya getirmek; dernek üyelerinin birlik ve beraberliğini, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak ve geliştirmek; mesleki, kültürel, sosyal vb konularda bilgi birikimlerini artırmak; mesleki, kültürel, sosyal, ekonomik ve hukuki yönlerden hak ve menfaatlerini araştırmak, korumak ve ihtiyaçlarını karşılamak ve üyelerinin sorunlarının giderilmesi için girişimlerde bulunmak amacıyla kurulmuştur.
Üyelerimizin sorunları ve bunlara ilişkin çözüm önerileri konusunda çalışmalar yapılacağından; konu hakkındaki görüşleriniz, materyalleriniz ve diğer konulardaki yazı ve çalışmalarınızla bize destek olmanızı, bilgi, birikim ve becerilerinizi ortak paylaşımımıza sunarak çalışmalarımıza katkı sağlamanızı bekliyoruz.
Yapacağınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Maliye Şefleri ve Memurlar Derneği Geçici Yönetim Kurulu

8 Nisan 2012 Pazar

ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ

RESMİ ANLAMDA, DERNEĞİMİZE ÜYE OLMAK SURETİYLE ARAMIZA KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRAN DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZA HOŞ GELDİNİZ DİYOR, ELLİRİNİ TAŞIN ALTINA KOYDUKLARI İÇİN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. HER GEÇEN GÜN ARTAN ÜYE SAYIMIZ İLE ARTIK BİZ DE VARIZ DİYECEĞİZ