10 Mart 2012 Cumartesi

SORULAR-CEVAPLAR


Merhabalar Sayın Meslektaşlarım;

Sitemize ve dernekleşme faaliyetimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı, derneğimiz kurucu üyeleri adına hepinize teşekkür ederim.

Web Sayfamız ziyaretçilerinden Meslektaşımız Sayın Dursun Çelik Bey’in sorularına cevap vermek istiyorum:

Soru 1: Dernek resmi kuruluş işlemlerini tamamladı mı?  

Cevap1: Derneğimizin resmi kuruluş işlemlerinde son aşamadayız. Sizler gibi bizlerde resmiyete kavuşmak için sabırsızlanıyoruz ancak biliyorsunuz ki tüzük demek derneğimizin anayasası demek. Tüzük çalışmaları yaparken, dernek oluşumu için fikir annesi dediğimiz ve kurucu üyelerden olan Sayın Saadet Kaya ile işi aceleye getirmeden emin adımlarla ilerlemek istedik. Dernek kurucu üyelerini ve dernek üyelerini yasalar karşısında sıkıntıya sokmayacak, bütün olasılıkları göz önüne alarak, yasalara uygun bir tüzük oluşturmak istiyoruz. Tüzükte birkaç maddede revize çalışması yapıyoruz. Revize çalışmaları bittikten sonra kurucu üyeler arasında mini bir toplantı yaptıktan sonra Dernek Kuruluş Bildirimini 16 Mart Cuma günü Ankara Valiliğine teslim etmeyi planlıyoruz. Dernekler Yönetmeliğine göre Ankara Valiliği Dernekler Birimi tarafından yapılacak incelemelerden sonra resmiyet kazanacaktır.

Soru 2: Ne zaman üye olunabilecek?

Cevap 2: Ankara Valiliği Dernekler Birimi tarafından yapılacak inceleme neticesinde verilecek izinin hemen ardından üye kayıtlarımız yapılacaktır.

Konu hakkında bütün gelişmeler facebook sayfamızdan, http://maliyeseflerimemurlaridernegi.blogspot.com/ adresinden ve diğer basın yayın araçları vasıtası ile ilan edilecektir.

Maliye Bakanlığı çalışanları olarak; daha mutlu, adaletli çalışma günlerinde buluşmak ümidiyle…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder